Top news

De forskjellige miljøene, geografisk spredt, kommuniserte daglig via elektronisk post og møttes på omgang tre-fire ganger i året. Flere tjenester rediger rediger kilde I Internett eksisterer en rekke andre tjenester og anvendelser, og nye utvikles stadig. Disse utveksler informasjon..
Read more
More News, apple Watch Series 4: Bigger, faster, better and now available to pre-order. 849, hP Envy 13 (2018) review: The best-value ultraportable. Splash-resistant rivals compared iOS 12 Features: Latest iPad and iPhone update release date revealed What is..
Read more

Interesser datingside


interesser datingside

i praksis Gjennom 2017 ble nasjonale FM-sendinger slukket region for region, i henhold til en slukkeplan lagt etter voksen dating-tjenester for single kvinner yngre 20 en avtale mellom kringkasterne. .

I uke 8 9 var det både vinterferie. Selv om det totale tilbudet av radiokanaler dermed kan virke omfattende, har det vrt store forskjeller i radiotilbudet, avhengig av hvor man bor. Stort informasjonsbehov Flere forhold har bidratt til et stort informasjonsbehov. Universale adaptere laget for selvmontering var i salg over hele landet, og monteringstjenester fantes for de som ikke ville installere selv. Det ble tidlig klart at radioskiftet ville bli en stor utfordring for bilbransjen. Julen 2017 lagde Bauer Media sin egen pop-up julekanal. I tillegg var god og korrekt antennemontering nødvendig for å sikre godt DAB-mottak.

Investeringene i oppgradering av de gamle FM-nettene ville medført høye leiekostnader og fremdeles bare fem kanaler. Informasjonsaktiviteter overfor bilbransjen har derfor vrt gjennomført siden 2008. Bilbransjen Radiolytting i bil utgjør en betydelig del av den totale radiolyttingen, og konvertering av radioene i bilparken var derfor tidlig et tema for kringkasterne. Resultatene av radioskiftet kommer lengre frem i tid, men det er allikevel mulig å se noen hovedtrekk for slukkeåret 2017 og noen endringer i radiobruken. Mange av de som tok kontakt med Digitalradio Norge hadde spørsmål om nettopp bruk av adapter for oppgradering av gamle radioer. Både Norsk Lokalradioforbund og den største aktøren i lokalradiobransjen ble invitert inn i samarbeidet, men valgte å stå utenfor.


Sitemap