Top news

Volunteering Or Clubs, finding someone with shared values is probably your best bet for a successful relationship. How to approach a woman? At A 5K Run "An important part of meeting someone new is feeling relaxed. 11 lectures and..
Read more
We are not well-renowned professionals, nor do we wish to profile the website as authoritative. Upon receiving such a notice, we will remove or disable access to the alleged infringing material and at the same time notifying the infringer..
Read more

Hvitvasking av penger online dating


hvitvasking av penger online dating

eiet som unndratt for beskatning. Norsk politi mener Cappelen har tjent opptil 125 millioner kroner på salg av hasj i løpet av. Det har vrt verdier i utlandet, og det regner jeg med at politiet har oversikt over. Det var i Sveits, men de pengene ble blant annet tapt på aksjehandel og forbruk, sier Cappelen, og legger senere til at noe av pengene skal ha blitt overført til Norge. Det finnes flere tiltak som myndighetene har satt i verk for å stoppe hvitvasking, blant annet rapporteringsplikt for kontantbeløp ved større inskudd samt rapporteringsplikt for utførsel av større beløp i kontanter/valuta. Hvitvasking (også kalt pengevasking ) er virksomhet der penger som er unndratt beskatning, eller penger som er et resultat av ulovlige virksomheter,- også kjent som svarte penger, gjennom ulike disposisjoner fremstår som hvite penger. Nb Siden 1989 har han hatt ansvar for økonomien alias hvitvaskingen.

Peruvian dating site - Free online dating in Peru
Hvitvasking.no - Kamp mot hvitvasking og terrorfinansiering

Vanlige spørsmål online dating
Gratis dating nettsted japan
Eksempler på god fraser for dating nettsteder

Nb Han tvinger seg inn som medeier av virksomhetene og bruker dem til hvitvasking og greier. En av de andre tiltalte i saken hevder han kom i kontakt med Cappelen gjennom et bilkjøp. Snushistorien var en reell historie. Nb Bekreft at det foregikk hvitvasking. Nb Hvis jeg hadde fortalt Dunbar om Frank at han visste om hvitvaskingen, ville han ikke vrt president nå, og da ville vi ikke stått her. Nb Snakker vi hvitvasking? Det betyr at inntekt vunnet i utlandet av et norskeid selskap registrert i en ovennevnt jurisdiksjon (ofte kalt skatteparadis ikke er svarte penger, selv om de er ubeskattet. I perioder har Cappelen hatt betydelige gjemt unna i utlandet. Annet kan vre oppkjøp av antikviteter eller samleobjekter som selges som "loftsfunn". Nb I Texas kaller vi sånt hvitvasking.


Sitemap