Top news

Husk OG sjekke UT menyen oppe TIL HØYRE (kommer NYE ting etter VRT) OG HER finner dere OGSÅ EN blogg. August kl 1600. Ellen ons, 05/16/2018 - 18:03 E-post Mye av stranda ligger under vann. UTGÅR : I stedenfor..
Read more
Dirty bitch wearing red lingerie is willing to serve. I prefer free sites because paid ones have not helped me at all. 7:30 Massive dark rod permeat. 8:07 My asstastic brunette. The site is also useful for those who..
Read more

Maine dating tjeneste


maine dating tjeneste

Vi opplyser imidlertid om at visse deler av Tjenestenes funksjonalitet avhenger av at nettleseren din tillater informasjonskapsler, for eksempel innlogging til Tjenestene. Når du går inn på og tar i bruk Nettstedene eller Nyhetsbrevene eller laster ned og tar i bruk Appene, eller på annen måte bruker Tjenestene, godtar du at Morgenbladet, Konsernet og Morgenbladets samarbeidspartnere behandler opplysninger om deg som beskrevet i denne personvernerklringen. Du kan også velge å bruke «Do Not Track»-funksjon i din nettleser eller gjøre endringer i dine innstillinger på når du er innlogget. For å opprettholde og videreutvikle Tjenestene. 3.2 Legitim interesse I tillegg har Morgenbladet legitim interesse for noen behandlinger, som annonseformål, markedsføringsformål og lignende. Du kan selv velge å fjerne vår tilgang til din enhets lokasjonsdata ved å slå av posisjonsverktøyet på enheten eller ved å nekte deling av slike data gjennom din enhets innstillinger. Anton Belov, Director The Garage Moscow, Russia. Hvordan informasjon innhentes, sintef samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Lagringstid Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det eller de formål personopplysningene ble samlet inn for. Vårt personvernombud er Linn Hafr.

Personvernerklringen forklarer derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan denne informasjonen brukes og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Da vil vi i utgangspunktet beholde noen personopplysninger i en viss periode. Uregistrerte brukere, de uregistrerte brukerne er de som er innom Tjenestene, men som hverken registrerer seg eller betaler for bruken. Hvilke personopplysninger som behandles og om hvilke brukere vil bli forklart nrmere under punkt. Google har også forklart hvordan du som sluttbruker kan fjerne uønskede annonser på Blokkér bestemte annonser. Ivil Eteviit, The Nati, Vilnius, Lithuania. For å kunne levere, tilpasse og måle effekten av annonser. Sintef samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Personvernerklring gratis dating indian nettsteder for alle hel- eller deleide aksjeselskap av Stiftelsen sintef. Et eksempel på en behandling med grunnlag i avtale er at dersom du har et abonnement på Morgenbladet med levering av papiravis, må Morgenbladet vite hvilken adresse avisen skal leveres til.


Sitemap