Top news

3,514,356 Active members and growing, find your Perfect Match Free. Besides having quality singles from Germany area, we also have singles from other parts of the world looking for Germany singles to date, love, build relationship and fall in..
Read more
Id been on opera dates before, and they didnt lead to anything. Rachel, after fancying my flatmate for weeks, I finally pulled him a club and we made our way back to ours to do the deed. Now offer..
Read more

Dating nettstedene du åpner meldinger


dating nettstedene du åpner meldinger

:. Begrensning av reklame, du kan i din Brukerprofil velge å ikke motta reklame eller markedsføringshenvendelser fra oss, en eller flere Foreninger eller enkelte eller alle Leverandører. Rett til å få utlevert personopplysninger om deg, som du har gitt til NTF/Klubben, i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format og har rett til å få overført disse personopplysningene til en annen behandlingsansvarlig uten av NTF/Klubben hindrer dette. Din posisjon : Din digitale enhet inneholder flere teknologiske løsninger for å kunne kommunisere til deg og til omgivelsene hvor du er og hvor du er i forhold til noe annet. Ditt personvern er viktig for oss. Vi anbefaler at du leser nøye gjennom slike tredjeparters vilkår for behandling av dine personopplysninger. Spesielt ønsker vi å informere deg om at mange av de tekniske løsningene vi bruker for å kommunisere med deg, og som du forventer at fungerer, krever at vi lagrer opplysninger i henhold til punkt 6 ovenfor. Din identitet : Når du registrerer deg som bruker hos oss vil vi har muligheten til å tilpasse interaksjonen med deg ut fra hva du opplyser, for eksempel ut fra klubb, alder, kjønn etc. Personvernerklringen utgjør et bilag til de alminnelige vilkår og betingelser for Medieplatformen, som du finner her. Du kan selv begrense deling av noe av informasjonen ved å aktivt skru av funksjonene, men du står da i fare for at tjenester du ønsker ikke fungerer/blir begrenset. Informasjonskapsler samler inn følgende opplysninger: Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, hvor lenge du blir på sidene, nettleserinstillinger og IP-adresser, nettlesertype, operativsystem, type Internettleverandør (ISP dato og tid for besøk, navigasjonsdata.

Se ogdating nettstedene du åpner meldinger

NTF har tilpasset sine tjenester til gjeldende lovverk. I tillegg samler vi inn informasjon om din generelle internettbruk ved å bruk av informasjonskapsler (cookies). Dine personopplysninger behandles alltid konfidensielt og er beskyttet med passende sikkerhetstiltak. Informasjonskapsler kan vre nyttig for både eieren og brukeren av en nettside. Det er frivillig å oppgi personopplysninger, men vr oppmerksom på at dersom du velger å ikke oppgi visse opplysninger vil du kunne oppleve at noen funksjoner og tjenester blir begrenset eller ikke fungerer optimalt. Sportens/fotballens digitale plattform kan sammenliknes med et virtuelt torg der alle som er en aktør deltar, sees, kan selge, kjøpe og oppleve. Vi vil srlig gjøre deg oppmerksom på at våre tjenester baserer seg på ulike teknologier for at de skal oppleves relevant for deg som bruker og her vil vi srlig trekke fram følgende grunnleggende teknologiske mekanismer: Enheten : Din digitale enhet inneholder unik informasjon som. På stadion med budskap om klubbens/ligaens partnere vil disse også formidles i vår digitale plattform.


Sitemap